Ajanotto

Järjestäjä toteuttaa tapahtumassa juoksijakohtaisen ajannottsirulla tapahtuvan ajanoton. Tulospalvelun ja ajanottopalvelun tapahtumassa järjestää Monesko Oy.

Ajanottolaitteet sijaitsevat lähdössä, maalissa ja kahdessa ajanottopisteessä juoksumatkan varrella.

Juoksijan tulee juosta kaikissa kontrollikohdissa ajanottolaitteiden kohdalta. Osallistujien on noudatettava järjestäjän antamia ohjeita ajanottojärjestelmän oikeanlaisesta käytöstä. Ohjeita noudattamatta jättäneille ei taata aikaa.

Varustesäilytys

Omat tavarat voi jättää omalla vastuulla juoksun ajaksi vartioituun varustesäilytykseen joka sijaitsee kisakeskuksessa.

Arvotavarasäilytys

Juoksijat voivat jättää arvoesineet arvotavarasäilytykseen joka sijaitsee kisakeskuksessa.

Arvotavarasäilytys on maksullinen.

Hotellitarjoukset juoksijoille

Kisajärjestäjä solmii etusopimuksen yhteistyöhotelli Lapland Hotels Tampreen kanssa.

Kampanjahinnat ovat kilpailijoiden käytössä erillisellä koodilla niin kauan kuin vapaita hotellihuoneita on tarjolla.

 

 

Ikäraja

Tampere Countryside Marathonille ei ole ikärajoja. Varttuneimmat juoksijat arvioivat juoksukuntonsa itse. Huomioittehan lapsia ilmoittaessa tapahtuman suuruuden sekä eksymisriskin reitillä. Alaikäisten osallistuminen huoltajan vastuulla.

Keskeyttäminen

Mikäli joudut keskeyttämään, on kuljetus järjestetty huoltopisteiltä maaliin. Kerro huoltopisteillä keskeytyksestäsi, jolloin kuljetus tulee noutamaan sinua kyseiseltä huoltopisteeltä.

Kilpailun kesto

Kilpailun kokonaiskesto on 5 tuntia jokaisesta lähdöstä.

Kilpailu päättyy 5 tunnin päästä viimeisen lähtöryhmän lähtölaukauksesta.

Kilpailunumerot

Kilpailunumeron on henkilökohtainen eikä sitä saa luovuttaa toisen henkilön käyttöön. Numero tulee kiinnittää näkyvästi etupuolelle siten, että numero on helposti luettavissa. Ilman numeroa juoksevat poistetaan reitiltä.

Kisatoimisto

Kisatoimisto sijaitsee yhteistyökumppanimme Lapland Hotels Tampereen tiloissa (Yliopistonkatu 44)  ja toimisto on avoinna 4.8.2017  kello 14-20 välisen ajan.

Kisatoimistosta voi noutaa kilpailijakorttinsa sekä saada viime hetken tietoja itse tapahtumasta.

Varsinainen kisakanslia sijaitsee kisakeskuksessa Viitaniemen tilalla osoitteessa Kaakkolamminte 5. Kanslia on avoinna kilpailupäivänä 5.8.2017 kello 10-19:00.

Lääkintä

Maalissa sekä jokaisella huoltopisteellä on ensiapupiste. Lisäksi tapahtumaan on järjestetty lääkäri joka on tarvittaessa käytettävissä.

Voit aina myös kääntyä huoltopisteiden hoitajien puoleen.

Lähtö

Tapahtuman tarkka lähtöpaikka sijaitsee kisakeskuksen välittömässä läheisyydessä punaisen aittarakennuksen takapuolella pellolla.

Löytötavarat

Löytötavaroita voi kysellä kilpailun aikana kisakeskuksen kisakansliasta. Kilpailun jälkeen löytötavaroita voi kysellä kisajärjestäjiltä (info (at) juoksemaalla.fi) tai Pirkanmaan löytötavarakeskuksesta (puhelin: 0600 300 758, osoite: Suvantokatu 10, Tampere).

2 kuukautta tapahtuman jälkeen jäljelle jääneet löytötavarat kuten avaimet, lompakot ja muut arvoesineet (ei vaatteet) toimitetaan Tampereen poliisilaitokselle, jossa niitä säilytetään 3kk. Lisätietoja poliisin nettisivulta.

Oikaiseminen

Mikäli juoksijan havaitaan oikaisseen hänet hylätään. Reitin varrella on tarkastuspisteitä

Osanoton peruminen

Tampere Countryside Marathon-tapahtuma palauttaa osanottajan osanottomaksun ainoastaan estymisen todistavaa lääkärintodistusta vastaan. Osannottomaksun palautuksen yhteydessä toteuttava organisaatio perii peruutuksesta koituvat kustannukset (12€/peruutus).

Osanoton siirto toiselle juoksijalle

Ilmoittautumisen voi siirtää toiselle henkilölle 2 viikkoa ennen kisapäivää. Osanoton siirto toiselle tapahtuu ottamalla yhteyttä info (at) juoksemaalla.fi .

Palkinnot

Jokainen määräajan sisällä maaliin tullut saa Tampere Countryside Marathon-mitalin. Lisäksi sarjojen voittajat palkitaan erikseen kilpailun jälkeen järjestettävässä palkintojen jaossa.

Sarjojen voittajat palkitaan tavarapalkinnoin.

Tapahtuman valokuvaus

Kisajärjestäjä kuvaa kilpailijoita ja kisahulinaa kisakeskuksessa, lähdössä, maalissa ja reitin varrella. Kuvat ovat myöhemmin ladattavissa kisajärjestäjän sivuilta ilmaiseksi.

Tulokset

Tulokset julkaistaan tapahtuman internet-sivulla www.juoksemaalla.fi

Juoksun väliajat ja lopulliset tulokset päivittyvät tapahtuman nettisivulle.

WC:t

Väliaikaisia WC:tä on kisakeskuksessa useita. Matkan varrella WC:tä on sijoitettuna n. 10 kilometrin välein huoltopisteiden yhteyteen.

Yritysilmoittautuminen

Yritykset saavat ilmoittautumisen maksutavaksi laskun.

Huoltopisteet reitillä

Huoltopisteet sijaistevat reitillä 4-5 km välein. Jokaisella huoltopisteellä on tarjottavana vettä ja Squeezy-merkkistä urheilujuomaa. . Löydät huoltopisteiden sijainnit Kartat ja Reitit -välilehdeltä

Omat juomat

Juoksijat voivat tuoda kilpailupäivänä lauantaina omia lisäjuomiaan kisakansliaan niille varattuihin kuljetuslaatikoihin. Tarkempi aikataulu ilmoitetaan kevään aikana.

Merkitse juomasi tunnistettavasti ja kirjoita niihin myös nimesi, juoksunumerosi ja huoltopisteen kilometriluku, jolle juomat viedään organisaation toimesta.

Voit kertoa ilmoittautumisen yhteydessä, mihin huoltopisteeseen haluat tapahtumajärjestäjän omat juomasi vievän ennen juoksun alkua.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen ja kilpanumeron nouto tapahtuu joko 4.8.2017 klo 14-20 Lapland Hotels Tampereen tiloissa tai kisapaikalla kisakansliassa tuntia ennen oman sarjan alkua.