Timing

Järjestäjä toteuttaa tapahtumassa juoksijakohtaisen ajannottsirulla tapahtuvan ajanoton. Tulospalvelun ja ajanottopalvelun tapahtumassa järjestää Monesko Oy.

Ajanottolaitteet sijaitsevat lähdössä, maalissa ja kahdessa ajanottopisteessä juoksumatkan varrella.

Juoksijan tulee juosta kaikissa kontrollikohdissa ajanottolaitteiden kohdalta. Osallistujien on noudatettava järjestäjän antamia ohjeita ajanottojärjestelmän oikeanlaisesta käytöstä. Ohjeita noudattamatta jättäneille ei taata aikaa.

Equipment Storage

Omat tavarat voi jättää omalla vastuulla juoksun ajaksi vartioituun varustesäilytykseen joka sijaitsee kisakeskuksessa.

Valuables Storage

Juoksijat voivat jättää arvoesineet arvotavarasäilytykseen joka sijaitsee kisakeskuksessa.

Arvotavarasäilytys on maksullinen.

Hotel Offers for Runners

Kisajärjestäjä solmii etusopimuksen yhteistyöhotelli Lapland Hotels Tampreen kanssa.

Kampanjahinnat ovat kilpailijoiden käytössä erillisellä koodilla niin kauan kuin vapaita hotellihuoneita on tarjolla.

 

 

Age Limit

Tampere Countryside Marathonille ei ole ikärajoja. Varttuneimmat juoksijat arvioivat juoksukuntonsa itse. Huomioittehan lapsia ilmoittaessa tapahtuman suuruuden sekä eksymisriskin reitillä. Alaikäisten osallistuminen huoltajan vastuulla.

Discontinuing the Race

Mikäli joudut keskeyttämään, on kuljetus järjestetty huoltopisteiltä maaliin. Kerro huoltopisteillä keskeytyksestäsi, jolloin kuljetus tulee noutamaan sinua kyseiseltä huoltopisteeltä.

Race Duration

Kilpailun kokonaiskesto on 5 tuntia jokaisesta lähdöstä.

Kilpailu päättyy 5 tunnin päästä viimeisen lähtöryhmän lähtölaukauksesta.

Bib Numbers

Kilpailunumeron on henkilökohtainen eikä sitä saa luovuttaa toisen henkilön käyttöön. Numero tulee kiinnittää näkyvästi etupuolelle siten, että numero on helposti luettavissa. Ilman numeroa juoksevat poistetaan reitiltä.

Competition Office

Kisatoimisto sijaitsee yhteistyökumppanimme Lapland Hotels Tampereen tiloissa (Yliopistonkatu 44)  ja toimisto on avoinna 29.7.2016  kello 14-20 välisen ajan.

Kisatoimistosta voi noutaa kilpailijakorttinsa sekä saada viime hetken tietoja itse tapahtumasta.

Varsinainen kisakanslia sijaitsee kisakeskuksessa Viitaniemen tilalla osoitteessa Kaakkolamminte 5. Kanslia on avoinna kilpailupäivänä 30.7.2016 kello 10-18:30.

Medical Services

Maalissa sekä jokaisella huoltopisteellä on ensiapupiste. Lisäksi tapahtumaan on järjestetty lääkäri joka on tarvittaessa käytettävissä.

Voit aina myös kääntyä huoltopisteiden hoitajien puoleen.

Start

Tapahtuman tarkka lähtöpaikka tarkennetaan lähempänä tapahtumaa, mutta se sijaitsee kilpailukeskuksen välittömässä läheisyydessä.

Juoksijat jaetaan lähtöryhmiin ilmoittautumisen yhteydessä annettujen tavoiteaikojen perusteella ilmoittautumisajan päätyttyä. Kilpailijan lähtöryhmä ilmoitetaan hänelle viimeistään viikkoa ennen itse kilpailua.

Lost Property

Löytötavaroita voi kysellä kilpailun aikana kisakeskuksen kisakansliasta. Kilpailun jälkeen löytötavaroita voi kysellä kisajärjestäjiltä (info (at) juoksemaalla.fi) tai Pirkanmaan löytötavarakeskuksesta (puhelin: 0600 300 758, osoite: Suvantokatu 10, Tampere).

2 kuukautta tapahtuman jälkeen jäljelle jääneet löytötavarat kuten avaimet, lompakot ja muut arvoesineet (ei vaatteet) toimitetaan Tampereen poliisilaitokselle, jossa niitä säilytetään 3kk. Lisätietoja poliisin nettisivulta.

Shortcuts

Mikäli juoksijan havaitaan oikaisseen hänet hylätään. Reitin varrella on tarkastuspisteitä

Participation Cancellation

Tampere Countryside Marathon-tapahtuma palauttaa osanottajan osanottomaksun ainoastaan estymisen todistavaa lääkärintodistusta vastaan. Osannottomaksun palautuksen yhteydessä toteuttava organisaatio perii peruutuksesta koituvat kustannukset (12€/peruutus).

Participation Transfer

Ilmoittautumisen voi siirtää toiselle henkilölle 2 viikkoa ennen kisapäivää. Osanoton siirto toiselle tapahtuu ottamalla yhteyttä info (at) juoksemaalla.fi .

Prizes

Jokainen määräajan sisällä maaliin tullut saa Tampere Countryside Marathon-mitalin. Lisäksi sarjojen voittajat palkitaan erikseen kilpailun jälkeen järjestettävässä palkintojen jaossa.

Palkintojen sisältö tarkentuu kevään aikana.

 

Event Photography

Kisajärjestäjä kuvaa kilpailijoita ja kisahulinaa kisakeskuksessa, lähdössä, maalissa ja reitin varrella. Kuvat ovat myöhemmin ladattavissa kisajärjestäjän sivuilta ilmaiseksi.

Results

Tulokset julkaistaan tapahtuman internet-sivulla www.juoksemaalla.fi

Juoksun väliajat ja lopulliset tulokset päivittyvät tapahtuman nettisivulle.

Toilet Facilities

Väliaikaisia WC:tä on kisakeskuksessa useita. Matkan varrella WC:tä on sijoitettuna n. 10 kilometrin välein huoltopisteiden yhteyteen.

Corporate Registration

Yritykset saavat ilmoittautumisen maksutavaksi laskun.

Refreshment Stations

Huoltopisteet sijaistevat reitillä 4-5 km välein. Löydät huoltopisteiden sijainnit Kartat ja Reitit -välilehdeltä

Personal Refreshments

Juoksijat voivat tuoda kilpailupäivänä lauantaina omia lisäjuomiaan kisakansliaan niille varattuihin kuljetuslaatikoihin. Tarkempi aikataulu ilmoitetaan kevään aikana.

Merkitse juomasi tunnistettavasti ja kirjoita niihin myös nimesi, juoksunumerosi ja huoltopisteen kilometriluku, jolle juomat viedään organisaation toimesta.

Voit kertoa ilmoittautumisen yhteydessä, mihin huoltopisteeseen haluat tapahtumajärjestäjän omat juomasi vievän ennen juoksun alkua.