Yhteistyöhaastattelussa: Takomorunners

Mikä on takomorunners?

”Takomorunners kannustaa kaiken tasoisia juoksijoita liikkumaan yksin ja yhdessä. Takomorunners vaikuttaa somessa ja blogimaailmassa, järjestää yhteislenkkejä ympäri Suomen, osallistuu hyväntekeväisyystempauksiin ja toimii yhteistyössä tapahtumajärjestäjien kanssa levittäen tietoa juoksutapahtumista. Kisoihin valmistautuminen ja siitä kertominen, jaetut kisakokemukset ja jälkikäteen kirjoitetut kisaraportit kuuluvat osaksi yhteistyötä. Takomorunners tekee myös tuotetestausta juoksuun ja muuhun liikuntaan liittyvien tuotteiden osalta.”

Miten ja kuka pääsee toimintaan mukaan?

”Takomorunnerin bloggaajaksi voi ryhtyä kuka tahansa. Voit olla jo mainetta niittänyt juoksubloggari tai vasta- alkaja. Yhteisömme rikkaus syntyy erilaisista tarinoista ja kokemuksista. Takomorunners ei ole virallinen urheiluseura. Tämän vuoksi voit liittyä yhteisöön, vaikka olisitkin jonkin virallisen urheiluseuran jäsen. ”

Miten yhteistyötapahtumiin ja tuotetestaajaksi pääsee? ja mitä se vaatii?

”Jokainen bloggaaja on oikeutettu osallistumaan ilmaiseksi yhteistyötapahtumiimme. Ilmaiset paikat ja tuotetestaukset jaetaan aina jäsentemme kesken. Tapahtumiin osallistuminen ja tuotetestaus edellyttää mainostamista blogikirjoitusten ja somepäivitysten muodossa. Näitä käytetään edelleen yhteistyötahojen markkinoinnissa.”

”Terveiset tampereen countryside maratonille: Olemme tosi innoissamme, kun pääsemme jo toista kertaa mukavan tapahtuman yhteistyökumppaniksi! Viime vuonna mukana olleet bloggaajamme ovat kehuneet tapahtuman tunnelmaa ja reittiä. ”

Lisätietoa: Facebookista, kotisivuilta ja Instagramista (@takomorunners)