Ilmoittautuminen vuoden 2017 Tampere Countryside Marathoniin on nyt auki!

Vuosi on vaihtunut ja järjestelyt ensi kesän huipputapahtumaan on jo pitkällä!

Viime vuoden tapahtuma onnistui hyvin, joten tulossa on vain pieniä muutoksia. Tapahtuman ajankohta siirtyi viikolla eteenpäin kalenteriteknisistä syistä ja on näin 5.8.2017. Juoksumatkat ovat edelleen myllyn lenkki (12km), puolimaraton ja maraton. Viimeksi mukana olleet varmaankin muistavat reittien kauniit maisemat ja päättymättömiltä tuntuvat ylä-alamäet, jotka todella erottavat TCM:n muista juoksutapahtumista.

Tänäkin vuonna juoksijoille on tarjolla unohtumattomien muistojen ja itsensä ylittämisen lisäksi osallistumismaksun myötä virallisesti mitattu reitti, ajanotto ja tulospalvelu, huoltopalvelu reitillä ja maalissa, Tampere Countryside Marathon tekninen juoksupaita, varusteidenvaihto- sekä säilytystilat (arvotavarat lisämaksusta), WC:t ja peseytymistilat, keittopäivällinen Viitaniemen tilalla sekä mitali.

Juoksun ohella kisakeskuksessa on tapahtumatori, jossa yhteistyökumppanimme esittelevät palveluitaan sekä vielä mysteeriksi jäävä, kokeileva uusi ”Tapahtuma X” 😉

Pistäkää päivä 5.8.2017 kalenteriinne ja muistakaa ilmoittautua mahdollisimman aikaisin niin säästätte rahaa! Hintaporras vaihtuu 31.3.

Hyvää alkanutta vuotta!